Forsikrings skader

Har du fået en vandskade, rådskade eller svampeskade, er du for det meste dækket af din forsikring. Byens Tømrerforretning i Skanderborg kan hjælpe dig til at få et trygt forløb med at få udbedret skaden. Vi er vant til at arbejde sammen med forsikringsselskaberne, og vi sætter os grundigt ind i sagen, så vi kan hjælpe dig bedst muligt.

UDBEDRING AF FORSIKRINGSSKADER ER FAIR OG TRYGT

Når vi ser omfanget af skaden, vurderer vi, hvad det vil koste at udbedre skaden og giver et tilbud på opgaven. Vores filosofi er, at det ikke skal koste dig andet end din selvrisiko at få udbedret skaden, og vi ønsker et fair forløb for både dig og forsikringsselskabet. Godkender du og forsikringsselskabet vores tilbud, går vi i gang med arbejdet med det samme.

Hvis skaden er omfattende, sender forsikringsselskabet en taksator til at vurdere omfanget af skaden. Sammen finder vi ud af, hvad der skal laves, og hvad der skal dækkes af forsikringen. Byens Tømrerforretning giver herefter et tilbud på, hvad det vil koste at udbedre skaden. Herefter udbedrer vi skaden, og regningen sender du videre til forsikringsselskabet.